Vixi Nagy Üvegtisztító szett (3 db-os)

Ezekkel a kendőkkel garantáltan sokkal rövidebb idő alatt végzel az ablakpucolással! Imádni fogod!

7 650 Ft / szett 6 024 Ft ÁFA nélkül 2 550 Ft / 1 db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási lehetőségek
Kód: A03
Vixi Nagy Üvegtisztító szett (3 db-os)

Termék részletes leírása

Az egyik legnépszerűbb termékünk. Hogy miért? Mert hihetetlenül hatékony, rengeteg időt, pénzt megspórol nekünk és még a környezetünket is óvjuk használatával. Felejtsd el az újságpapírokat és a tüsszögésre ingerlő ablaktisztító szereket! Még az is előfordulhat, hogy ezzel a szettel megszereted az ablakpucolást. wink

A szett 1 db sötétkék és 2 db világoskék kendőt tartalmaz. A szett használata pofonegyszerű: Első lépésben vizezd be a sötétkék kendőt, majd könnyedén töröld át a tiszítandó felületet! Ezzel eltávolítod a szennyeződés 90%-át, legyen az por vagy akár zsíros folt. Második lépésben használd szárazon a világoskék kendőt (lehetőleg még akkor, amikor nedves az üveg, mert úgy könnyebben tudsz vele dolgozni), hogy tökéletes eredményt kapj! A megtisztított ajtó-, ablaküveg, tükör vagy autó szélvédő folt-, csík- és hománymentes lesz. 

TIPP 1: Bár a sötétkék kendővel az ablakkereteket is letörölheted, érdemesebb erre a célra egy Dörzsi kendőt használnod, hiszen az még jól jöhet a makacsabb, üvegre ragadt (légypiszok, festék maradvány) szennyeződésekkel szemben is.

TIPP 2: Ha a kendőn már tól sok szennyeződés, ki kell mosni (egy rövid kézimosás tökéletesen megteszi)! A sötétkék kendőt mosás után, vizes állapotban azonnal használhatod, viszont a világoskék kendő száradását meg kell várnod. Ezért praktikus ez a nagy szett, amiben 2 db világoskék kendő találhatóí így nem kell a vizes kendő száradására várni. 

A kendők mérete: 40x40 cm.

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban? Fordulj hozzánk bizalommal!

Kategória: VIXI TERMÉKCSALÁD
Súly: 0.3 kg

Vixi Üvegtisztító szett használata