Szállítási díjak

A csomagok kiszállításában partnerünk a GLS, a Foxpost és a Packeta. Online vásárlás esetén lehetősége van a csomag kiszállítását lakó- vagy munkahelyére, a GLS csomagontok, csomagautomaták,  Packeta átvevőhelyek, illetve Foxpost vagy Packeta (Z-BOX) csomagautomaták valamelyikére kérni. Személyes átvétel sajnos nem lehetséges, mivel nem rendelkezünk üzlethelyiséggel. 

A csomagok általában az alábbi időpontokban kerülnek feladásra:

A GLS csomagokat minden nap 11-13 óra között viszi el tőlünk a futár,

Packeta és Foxpost csomagokat minden nap  délelőtt 8-10 óra között adunk fel. 

Minden esetben igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni a csomagok feladását, munkanapokon a megrendeléstől számított 24 órán belül.

A csomagok szállításának bruttó díjszabása: 

 Vásárlás összege  Házhozszállítás díja 
 0 - 24.999 Ft  1790 Ft
 25.000 Ft - 39.999 Ft   895 Ft
 40.000 Ft felett   INGYENES

 

A kiszállítási idő 1-2 munkanap lehet.  Utánvétes fizetési lehetőség a futárnál készpénzben vagy bankkártyával lehetséges. Ennek díja bruttó 450 Ft. 

 

GLS Csomag Automata_2021_RGB

 Vásárlás összege  Kiszállítás díja GLS csomagautomatába vagy csomagpontra 
 0 - 24.999 Ft  1390 Ft
 25.000 Ft felett  INGYENES

 

A kiszállítási idő 1-2 munkanap lehet. Utánvétes fizetés a csomagautomatáknál kizárólag bankkártyával, a csomagpontokon bankkártyával és készpénzzel is lehetséges

 

 Vásárlás összege  Kiszállítás díja Foxpost automatába 
 0 - 19.999 Ft  1190 Ft
 20.000 Ft felett   INGYENES

 

A kiszállítási idő 1-4 munkanap lehet. Az automatánál kizárólag bankkártyával lehet fizetni. Az automata Viber üzenetben vagy SMS-ben kapott kóddal nyílik.

 

 Vásárlás összege  Kiszállítás díja Packeta automatába (Z-BOX) vagy átvevőhelyre 
 0 - 24.999 Ft  1490 Ft
 25.000 Ft felett  INGYENES

 

A kiszállítási idő 1-4 munkanap lehet. 

Az utánvéttel rendelt csomagokat az automatáknál (Z-BOX) kizárólag a Packeta applikáción keresztül lehet kifizetni. Az átvevőhelyeken készpénzzel és bankkártyával is lehetséges a fizetés. Ha az átvevőhelyen nem áll rendelkezésre kártya-terminál, de szeretne bankkártyával fizetni, csak jelezze ezt az átadónak, aki egy ún. fizetési linket küld Önnek az okostelefonjára. Ezt a linket lekattintva, ott helyben ki tudja fizetni az összeget. Ezen felül lehetősége van online utánvét rendezésre a Packeta applikáción keresztül is.

Az utánvétel díja minden esetben bruttó 450 Ft. 

 A fenti szállítási díjak tartalmazzák a 27% ÁFA-t. A szállítási díjak az A la nature webáruház által megszabott árak.

Külfüldre nem szállítunk. 

Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben ki tudod fizetni annak ellenértékét! Előre utalásos átvételi mód választása esetén a csomagot csak abban az esetben postázzuk, ha annak ellenértéke megérkezett számlánkra.