Vixi Cipő pára stop - Szagtalanító és nedvesség elszívó zsák bambusz szénnel (1 szett = 2 db zsák)

Szagtalanító és nedvesség elszívó zsák bambusz szénnel.

4 650 Ft / szett 3 661 Ft ÁFA nélkül 4 650 Ft / 1 db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási lehetőségek
Kód: 216
Vixi Cipő pára stop - Szagtalanító és nedvesség elszívó zsák bambusz szénnel (1 szett = 2 db zsák)

Termék részletes leírása

Ezeknek a kis zsákoknak a belsejében természetes anyag, bambusz szén található. Cipőbe vagy táskába helyezve elnyelik a szagokat, az izzadságot, a felesleges nedvességet, megakadályozva ezzel a baktériumok, gombák és penész képződését. Antibakteriális hatása megóvja cipőinket a kellemetlen szagoktól, lehet az edző-, futó-, utcai-, munka-, vagy akár alkalmi cipő

Használatát kifejezetten ajánljuk mindazoknak, akik kellemetlen lábszaggal küzdenek, akiknek az átlagnál jobban izzad a lábuk, valamint sportolóknak az átnedvesedett, kellemetlen szagú cipők gyorsabb szárításához! 

A Cipő Pára Stop használata lehetővé teszi, hogy mindennap ugyanazt a cipőt hordjuk, hiszen a napi használat után a cipőkbe helyezve a tasakokat, azok kiszárítják a cipők belsejét, magába szívva a párát, szagokat.

A zacskón található füllel felakaszthatja akár az öltözőszekrénybe is. Használaton kívül a fogasra helyezve mindig kéznél van, várva a következő pár cipőt.

Tisztítása: Nem mosható, nem is kell, szükség elegendő havonta egyszer kihelyezni a napra, mert a napfény UV-sugarai kitisztítják a bambusz szén pórusait! 

Az ár egy pár, tehát 2 db zsákra vonatkozik. 

Mérete: 17x7 cm.