Sänger-Öl® (énekesolaj)

Kifejezetten énekesek és hangjukat sokat használók számára kifejlesztett gyógynövény-alapú készítmény Németországból; hangszalag problémák, rekedtség esetére.

6 990 Ft / db 5 504 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási lehetőségek
Kód: D1486068
Sänger-Öl® (énekesolaj)

Termék részletes leírása

 A Sänger-Öl® egyszerű fordításban annyit jelent: énekesolaj. Megalkotója, Dr. troph. Jürgen Weihofen, német természetgyógyász és ökotrofológus. Ez a kiváló minőségű spray csupa olyan összetevőt tartalmaz, melyek külön-külön is hatékonyak a különböző hangszalagproblémák esetén. Világszerte több ezer énekes, színész, pedagógus, edző, műsorvezető használja. Segít rekedtség esetén, használatával a hang újra tiszta és fényes lesz. Ápolja a nyálkahártyát és a hangszalagokat. Friss leheletet biztosít.

  Az 'Original Dr. Weihofen pur natur! Sänger-Öl®' olyan   természetes illóolajokat tartalmaz, mint a menta, eukaliptusz, zsálya, kakukkfű, ánizs, édeskömény és kamilla. Megtalálható még benne az Aloe vera és az ectoin. Az ectoin egy különleges sejtvédő molekula, mely a szélsőséges természeti    körülmények között is életképes. Megakadályozza a sejtek kiszáradását, segíti a sérült sejtfelszín regenerálódását. Gyulladáscsökkentő, regenerálja a károsodott nyálkahártyát, véd a kiszáradástól.

     Sänger-Öl összetevők

Ez az összetétel ápolja  az erősen igénybe vett hangszalagokat és segít, hogy a rekedt, fáradt hang mielőbb visszanyerje fényét. Hidratálja a hangszalagokat, amikor azok dohányfüstnek vagy száraz levegőnek vannak kitéve (okozhatja, többek között, színpadon a szárazjég, fűtött/hűtött helyiségekben légkondícionáló, fűtőtest; hajón dolgozók esetében az extrém páraelszívás).

Szárnyakat ad a hangodnak!

     

A Sänger-Öl ® -t szakemberek fejlesztették ki, hogy elsősegélyt nyújtson a hangszalagoknak. Stevie Wonder egykori vokalistája, Tyndal Thomas, aki jelenleg nemzetközi gospel kórusok vezetője, arra kérte Dr. troph Jürgen Weihofen német természetgyógyászt, hogy hozzon létre egy olyan természetes készítményt, ami egyszerűen alkalmazható és nem tartalmaz cukrot. A koncertek alatt nem volt lehetősége cukorkákat szopogatni, és nem szerette volna a fogait sem károsítani. Hosszas kutatás után, 2003 nyarán született meg a spray. Nevét az első tapasztalatok folyamán kapta: egy énekes azt nyilatkozta róla, hogy cseng tőle a hangja, mintha beolajozták volna. Magyarországon 2016. óta forgalmazzuk. 

Hatékony védelem a vírusok és baktériumok legnagyobb bejutási helyén!

Némelyik vírust, így a SARS Covid-19 koronavírust is, zsírburok veszi körül. Ha ez megsemmisül vagy megsérül, a vírusok nem tudnak tovább élni. Ezért olyan hatékony a szappannal történő kezelés: a szappan az alkoholhoz és az illóolajokhoz hasonlóan oldja a zsírokat és olajokat. Ezért oldódik le a kosz a bőrről és ezért tanácsos kézmosás után bekrémezni a kezünket. A szájüreget nem lehet szappannal tisztítani. A természetben azonban van két olyan anyag, amely használható erre a célra: az illóolajok és az alkohol tökéletesen oldják a zsírokat és az olajokat. Az alkoholos italok azonban túl kevés alkoholt tartalmaznak ahhoz, hogy hatásuk legyen. Az etanol alapú fertőtlenítőszerek 62% etanoltartalomtól fejtenek ki fertőtlenítő hatást. Az Énekesolaj szájspray összesen több mint 75% alkoholt és illóolajat tartalmaz, így képes inaktívvá tenni a burokkal körülvett vírusokat. Az illóolajok ezenkívül gyulladásgátló hatásúak és ápolják a nyálkahártyát. A további összetevők begyógyítják a nyálkahártya-sérüléseket, vagyis a kórokozók testünkbe való bekerülésének legnagyobb kapujánál, a szájüregben hatnak. Használja a profik szájsprayét most aktív nyálkahártya-védelemként legalább reggel és este, illetve emberekkel való kapcsolat esetén, például a munkahelyen, tömegközlekedési eszközökön, bevásárláskor és a lakásajtóban.

 

A termék természetes összetevőket és alkoholt tartalmaz. Tartósítószert és cukrot nem tartalmaz. Igény szerint használható, a szájvizet spray formájában egyszerűen a szájba, a garat irányába kell permetezni. Kb. 300 fújásra elegendő, a visszatérő vásárlók rendszeres használat mellett félévente vásárolnak belőle.

Szembe ne kerüljön! Gyermekek elől elzárva tartandó. Gyúlékony. Izotóniás.

Összetevők / INGREDIENTS:  alcohol, glycerin, aqua, citrus aurantium dulcis peel oil, neohesperidine dihydrochalcone, mentha arvensis leaf oil, sodium chloride, ectoin, panthenol, mentha spicata herb oil, eucalyptus globulus leaf oil, lavandula angustifolia oil, citrus limon peel oil*, salvia officinalis oil, thymus vulgaris flower/leaf oil, foeniculum vulgare oil, aloe barbadensis leaf juice powder*, matricaria recutita flower oil, chamomilla recutita flower extract*, illicum verum fruit/seed oil, limonene, linalool, citral, geraniol. *ellenőrzött biológiai gazdálkodásból

Kiszerelés: 30 ml

A termék gyártója: Dr. Jürgen Weihofen - sanoform GmbH
Mechenstraße 57 - D-53129 Bonn   Email: info@sanoform.de    Tel: +49-0228-33 88 22 -11

A termék magyarországi forgalmazója: Pesty Party Produkció Kft. 2724 Újlengyel, Dózsa György u. 11. Levelezési cím: 2193 Galgahévíz, Ady Endre u. 11.     Tel. +36703185911 alanature.shop@gmail.com